Katsin põhja maasikamoosiga ning peale tegin klassikalise kombinatsiooni vaarikajogurt+rõõsk koor (1l ja 400 ml vastavalt). Tarrendainena kasutasin 40g želatiini ja jäi täpselt sellise konsistentsiga, nagu ma tahtsin, samuti tardus paari tunniga juba kenasti ära, sest seekord oli mul tõesti kiiruse peale koogitegu.
Sunday, April 6, 2014
Jogurtitort
Sõbrannal oli lahkumispidu ning katsetasin ka koduse jogurtitordi ära - seekord siis jahuvaba, põhi on pähklitest: 230g (kuigi oleks ka 200 piisanud) india ja metspähkleid röstituna ja köögikombainiga jahukstehtuna. Sellele jahule segada juurde kaks muna, 1tl küpsetuspulbrit ja maitseks veidi kaneeli, kuigi vabalt võiks ka ilma kaneelita olla. Küpsetada põhi ahjus 10-15 minutit umbes 180 kraadi juures.
Katsin põhja maasikamoosiga ning peale tegin klassikalise kombinatsiooni vaarikajogurt+rõõsk koor (1l ja 400 ml vastavalt). Tarrendainena kasutasin 40g želatiini ja jäi täpselt sellise konsistentsiga, nagu ma tahtsin, samuti tardus paari tunniga juba kenasti ära, sest seekord oli mul tõesti kiiruse peale koogitegu.
Katsin põhja maasikamoosiga ning peale tegin klassikalise kombinatsiooni vaarikajogurt+rõõsk koor (1l ja 400 ml vastavalt). Tarrendainena kasutasin 40g želatiini ja jäi täpselt sellise konsistentsiga, nagu ma tahtsin, samuti tardus paari tunniga juba kenasti ära, sest seekord oli mul tõesti kiiruse peale koogitegu.
Labels:
gluteenivaba,
magus,
tort
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment