
Taina valmistasime nii, nagu käsitsi liivatainast ikka tehakse, kuivained kokku segada ja laua peale hunnikuks. Selle hunniku keskele tuleb siis süvend ja seal segad omavahel margariini ja suhkru, hiljem lisad munad ja segad kõik üheks tainaks kokku. Kui keegi kogustega retsepti tahab, siis ma võin anda, aga seda saab igalt poolt ilmselt. Kuivainete seas ongi siis eelnimetatud köömned, mis tootele eriti mõnusa maitse annavad.
Tainas läheb siis veidikeseks (umbes pool tundi) külmkappi puhkama ja siis võib seda igatpidi rullida, lõikuda ja vormida, mida miee siis ka agaralt tegime.
Nende pulgakeste tegemine oli paaristöö ja meil juhtus nii, et margariin sai otsa ja teise poole panime tainasse tavalist võid - tulemuseks ülihea kerge võimaitse, mis siiski suulakke ei jäänud ja paljuks ei läinud.
No comments:
Post a Comment